.

Shopping Cart
Your cart is empty.

Hei, olen Joe Lehnerd.  Olen palvellut Yhdysvaltain ilmavoimissa 31 vuoden ajan. Nyt olen GoNMF-yrityksen omistaja.Haluaisinkin siis tässäesitellä tuotteemme, NMF Ionic Friction Reducer –ionisenkitkanvähennysaineen, joka on erittäin tehokas ajoneuvojen voiteluaineen lisäaine.

Sekä NMF:n lähestymistapa kitkaan että senkyky vähentääkitkaa ovatainutlaatuisia. Se ei muistuta muita lisäaineita, jotka yrittävät tihentää voiteluainetta, lisätä liukastenestettä tai jopa lisätä laitteeseesi kiinteitä hiukkasia, kuten molybdeeni-, tefloni- tai grafiittihiukkasia. Tällaisista aineista voi jäädä suodattimeesi haitallisia jäämiä tai ne voivat jopa tukkia sen kokonaan. Lisäksi ne vastaavat vain kitkan oireisiin, eivät sen syyhyn.

NMF ei toimi näin. Sen käyttäminen on turvallista ja sen kitkanpoistotapa eroaa kaikista muista aineista.

 Yleensä mekaanisen kitkan syynä on staattinen sähkö. NMF poistaa staattisen sähkön, ja täten myös kitka poistuu lähes kokonaan. Kirjaimet NMF tulevatkin sanoista ”no more friction” – ei enää kitkaa.

Seuraavaksi pintapuolinen mutta siltikäyttökelpoinen esitys siitä, miten NMF toimii. Mietitäänpä kahta magneettia. Vastakkain ollessaan magneettien negatiiviset ja positiiviset navat hakeutuvat yhteen, jatämä on myös moottorin, voimansiirron tai muun laitteen, jossa positiivisesti ja negatiivisesti varautuneet osat hakeutuvat yhteen, luonnollinen olotila. Jos nyt yksi magneeteista käännetään niin, että kaksi negatiivista napaa ovat vastakkain, niin magneetit hylkivät toisiaan, eli eivät enää kosketa. Kitkaa ei siis enää ole. Näin myös NMF toimii.

Kun kaadat NMF:ää moottoriisi, voimansiirtojärjestelmään, tehosteiseen ohjausjärjestelmään, hydrauliikkajärjestelmään, tasauspyörästöön,vetoakselin niveleen tai mihin tahansa muuhun laitteen osaan, se on yhteydessä kitkaan. Tällöin NMF:stä vapautuu elektroneja. Elektroneilla on negatiivinen lataus, ja hetkessäaine saa aikaan sen, että myös kaikki moottorin osaset ovat negatiivisesti latautuneita. Osat, jotka ovat vain vähän aikaa sitten, hylkivät nyt toisiaan sen sijasta, että ne koskettaisivat toisiaan, ja kitka poistuu.

NMF:ää käyttäessäsi voit kuulla ja tuntea tulokset välittömästi. Voit kokeilla tätä siten, että ennen aineen laittamista avaat konepellin, laitat moottorin päälle, laitat kätesi konepellilleja tunnet, mikä värinän taso on. Tämän jälkeen lisää NMF:ää öljyyn.Yleensä voit tuntea moottorin hiljenevän ja värinän vaimenevan minuuttien sisällä, joskus alle minuutissa.

Miten NMF hyödyttää siis juuri sinua? Olitpa sitten yksittäinen ajaja tai useamman ajoneuvon omistaja, NMF auttaa sinua säästämään riihikuivaa rahaa. Se parantaa myös laitteen suorituskykyä. NMF:n käyttö vähentää polttoainekuluja, lisää öljynvaihtojen välistä aikaa, vähentää melua ja värinää, lisää hevosvoimia ja pidentää osienkestoaikaa.

GoNMF(piste)com-sivulta löytyykäyttäjien lausuntoja. Monet näistä käyttäjistä ovat käyttäneet NMF:ää jopa 5, 10 tai 15 vuotta. Useimmat heistä ovat rekka-autokuskeja, jotka käyttävät NMF:ää niin rekkoihinsa, autoihinsa, lumilinkoihinsa kuin ruohonleikkureihinsakin. Heidän lausunnoistaan huomaa heti, että ne tulevat suoraan sydämestä. Lausunnot luettuasi voit kokeilla NMF:ää itse, ottaa sitten yhteyttä meihin ja kertoa, kuinka NMF:n käyttäminen on vaikuttanut ajoneuvosi toimintaan.

Kiitoksia mielenkiinnostanne. GoNMF!

.
 

Dealers
Motorsports Sponsorship

Oil Analysis
Powerstroke 6.0 caution
How does NMF affect a  vehicle warranty?

.