.

Shopping Cart
Your cart is empty.
Hej, er mit navn Joe Lehnerd.
    
Jeg tjente i United States Air Force i 31 år. Jeg ejer nu selskab GoNMF.  Jeg vil gerne introducere dig til vores produkt, NMF Ionic friktion reduktionsgear, en meget højtydende køretøj  smøremiddel tilsætningsstoffer.   

NMF er unik i sin tilgang og dens effektivitet til at reducere friktion. Det er ikke ligesom andre tilsætningsstoffer, der forsøger at gøre den base smøremiddel tykkere, tilføje en glat væske, eller selv indføre faste partikler, som moly, Teflon eller grafit, i din motor. Disse ting kan efterlade skadelige rester eller selv tilstoppe dine filtre. Også, disse teknikker adresse kun symptomerne på friktion--ikke årsagen.
    
NMF gør ikke nogen af disse ting. NMF er sikkert at bruge og helt anderledes i hvordan det reducerer friktion.
 
Årsagen til de fleste mekanisk friktion er statisk elektricitet.   NMF fjerner det.  Det er, hvad NMF gør. Resultatet er næsten ikke mere friktion.   Det er, hvor vi fik breve N M F.
   
Hvordan virker NMF?   Jeg vil give dig en ufuldkommen men nyttig illustration.  Tænk på to magneter. Hvis du har de negative og positive sider af magneter overfor hinanden,  er magneterne  tiltrukket sammen.  Der er også den naturlige tilstand inde i en motor, en transmission eller andre maskine, hvor positivt og negativt ladede dele er tiltrukket sammen i et friktion elektriske forhold.  Nu, flip-over en af magneterne så du har to negative sider overfor hinanden--hvad sker der?  De magneter frastøde hinanden.  De røre ikke. Ingen mere friktion.  Det er tanken med NMF.
   
Når du hæld NMF i din motor, transmission, power steering, hydraulik, bagtøj, CV leddene, eller hvor som helst anvende det--NMF kommer kommer det i kontakt med friktion. Når NMF kommer i kontakt med friktion, frigiver det elektroner.  Negativt er ladede elektroner.  Inden for få minutter, er alt i motoren negativt ladede.  Derfor dele at øjeblikke tidligere havde draget sammen i et friktion forhold nu afskrække andre, ikke røre -- ikke mere friktion.
   
NMF er speciel, idet næsten straks kan du faktisk høre og føle resultaterne. Åbn din hætte og tænde din motor. Lyt til niveauet af motorstøj.  Sætte din hånd på motorblokken og føler niveauet af vibrationer. Nu, tilføje NMF til olien. I de fleste tilfælde høre inden for få minutter,  nogle gange i mindre end et minut, du motoren få roligere og føle vibrationer gå ud af motoren som friktionen går væk.
   
Hvad er fordelene ved NMF? Uanset om du er en enkelt driver eller en flåde ejer, vil ved hjælp af NMF spare dig penge. Det vil også forbedre køretøjets præstationer. Ved hjælp af NMF forbedrer brændstoføkonomien, udvider afstanden mellem olieskift, reducerer støj og vibrationer, øger hestekræfter og gør dele vare længere.

Jeg inviterer dig til at lytte til udtalelser på GoNMF (dot) com.  Mange af disse er af 5-, 10- eller 15-årige brugere af NMF. De fleste af dem er semi-lastbilchauffører, der bruger NMF i alt fra deres lastbiler til deres biler til deres sneblæsere og Græsslåmaskiner. Du vil kunne fortælle, at højttalerne er oprigtige. Så jeg vil opfordre dig til at prøve nogle NMF, og når du har, jeg håber du vil også kontakt os og lad os vide, hvordan bilen klarer sig efter anvender NMF.
   
Tak for din interesse  og  GoNMF!   

.
 

Dealers
Motorsports Sponsorship

Oil Analysis
Powerstroke 6.0 caution
How does NMF affect a  vehicle warranty?

.